Contrazt

Contrazt

Contrazt sin karriere har skutt fart helt fra debuten i 2006 med albumet "Kan du prøve å forstå". De danseglade gjorde definitivt det, og trykket Hanne Mette og resten av bandet til sitt bryst. Dette gjorde muligens sitt til at Contrazt sin neste CD fikk tittelen "Leve livet" (2007) - det er nettopp hva denne gjengen kan koste på seg om dagen. Og med sitt nyeste album "Sommernatt" ser de ut til å gå rett til den definitive toppen av dansebandhimmelen. Og dit er det ikke

Hanne Mette har tatt Norge med storm, både hva gjelder vokalprestasjoner så vel som publikumsappell. Ekspertisen sier med rette at det nå ikke faller helt naturlig å titulere noen uten videre med tittelen "Norges danseband-dronning". Konkurransen har også på det området blitt knivskarp, noe som definitivt taler til sjangerens fordel.

"Sommernatt" er fullspekket med gode dansebandlåter, de aller fleste ført i penn av Leif Dybendal. Hanne Mette har selv bidratt med tekster til fire av melodiene, bl.a. tittelsporet.

Og med hjelp fra bl.a. superknappefikler Morten Nyhus i Gjøvik Lydstudio og ekte stryk fra Toten Strings er kvaliteten sikret på alle områder!