Cindy Hovde

Cindy Hovde

Cindy ble hele Norges «Idol-Cindy» da hun var med i det populære TV 2-talentshowet i 2005, og sjarmerte folket med sin fløyelsmyke stemme.Nå slipper hun ny singel!

Denne genuine sangen om New Orleans ' "vaskebrett" dronning  «Washboard Lisa», ble opprinnelig skrevet som en country-sang, men her har Cindy Hovde tatt låten til et nytt nivå innen pop-sjangeren. Grayson Capps skrev den, og Cindy Hovde’ s fremragende vokal gjør den til en av de beste sangene vi har utgitt i år! Nyt!

Da jeg først hørte denne sangen, visste jeg ikke at "Washboard" Lisa virkelig eksisterte. Hvis du ikke kjenner Lissa, bør du bli kjent med henne ... hun var et innslag i det franske kvarteret i New Orleans i flere tiår før stormen «Katrina». Hun bodde der under «Katrina», slik at når klubbene på «frenchmenn» gjenåpnet; Var hun en av de få som underholdt her. Lissa har vært gjenstand for mange andres kunst, og Grayson Capps skrev denne populære sang om henne: "Washboard Lisa" (selv om Lissa har alltid sagt at hun hater den sangen!).

"Lissa Driscoll" er en av de vakreste, dype og sanne person du noensinne vil møte. Hun ga livet sit til musikken og menneskene, og hennes by New Orleans.Hun er søt som et kirsebær uten torner. Hun synger blues på ordentlig...

Utgivelser

Washboard Lisa
Washboard LisaUtgitt: 13.12.2016 Lytt i Spotify
Songbird
SongbirdUtgitt: 05.12.2012 Lytt i Spotify