Casanova

Casanova

21. august 2006 var datoen for denne garvede gjengens debut på CD-fronten. Tittel "Første kapittel...". Ikke så veldig mange av oss ble overrasket når det nå viser seg at tittelen på CD nr. 2 ble som den ble! Nå er altså Casanova ute med sin andre CD - tittel ”Andre akt”, som er blitt et spennende album hvor Casanova, i tillegg til egne skriveferdigheter, har valgt å benytte flere eksterne låtskrivere - både fra inn- og utland. Resultatet er et variert album, lyttevennlig og dansb

 

Bandet består av :

Morten Tinholt : Sang / Akk. gitar & Keyboard
Morten er bandets frontfigur og vokalist. Han har spilt i Casanova i mange år og er naturligvis bandets leder. Morten startet tidlig med å spille, og har de siste 20 årene ”levd av” og spille til dans og underholde.
Morten er opprinnelig Oslogutt, men flyttet til Trysil for mange år siden.

Raymond Johnsen : Keyboard, Akk. gitar / sang
Raymond begynte og spille ute til dans som 14 åring og har vært tro mot musikkstilen siden. Har spilt i forskjellige band som Mestifo, Brodband og Talisman.
Siden 1991 har han drevet trioen Hello.
Raymond er fra, og bor på Lillestrøm. Han er frisør av yrke,men la saks og kam på hylla i 1991 for å ofre seg fullt og helt for musikken.

Kenneth Vestli : Trommer
Kenneth har over 20 års fartstid som dansebandmusiker og spilte bl.annet i  Stig - Eriks på 80-90 tallet. Til daglig er Kenneth hjelpepleier i Trysil hvor han bor og trives.
I flere år har han også vært trommelærer  ved stedets musikkskole.
Av interesser utenom musikken, er Kenneth veldig glad i å danse swing og omgi seg dyre sportsbiler.

Peter Ohlzon :  Gitar / sang
Peter er Casanova’s svenske bidrag. Peter bor på Eda rett over grensen og begynte og spille på norske dansesteder allerede som 11 åring. Han har tidligere spilt i orkestere som Wendies, Torgny Melins og Max Ohlzons som senere ble Johnny Sandins.
I det daglige er Peter og finne som lydtekniker på Stena Saga  mellom Oslo og Fredrikshavn.
 

 

Utgivelser

Andre Akt
Andre AktUtgitt: 15.02.2008 Lytt i Spotify Lytt i Apple Music
Første Kapittel...
Første Kapittel...Utgitt: 08.08.2006 Lytt i Spotify Lytt i Apple Music